Skip to main content

Caterbox
voor
Bedrijven

Voor iedere gelegenheid een Caterbox

Kies jouw moment:

Check deze gepersonaliseerde boxen

Caterbox: jouw lekkerste marketingtool

Omdat Caterbox de lekkerste marketingtool is voor al je evenementen. Niet alleen bewijst Caterbox dat luxe en gemak heel goed samengaan, ook is de box een perfecte manier om je collega’s, relaties of potentiële klanten op een letterlijk smaakvolle manier te verbinden aan je organisatie.

Of het nu een verse lunch voor jou en je collega’s, lekkere borrelhappen voor je borrel of evenement of een culinair diner voor je relaties betreft; de Caterbox kan geleverd worden in een box volledig naar jouw design.

Denk aan je logo op de voorkant, de volledige verpakking in eigen huisstijl, de naam van het event op de doos en/of persoonlijke kaarten, boekjes of cadeautjes in de box. Uiteraard denken wij graag met je mee en kunnen we het geheel voor je verzorgen. Van de inhoud tot het design van de box. Vers, duurzaam en lokaal!

Landelijke Bezorging

Het maakt niet uit of je de Caterbox in Heerhugowaard of Groningen geleverd wilt krijgen, onze versboxen worden iedere dinsdag, donderdag & zaterdag door het hele land bezorgd met Vers & Fijn. De houdbare boxen worden door Post.NL bij je thuisbezorgd. In overleg met ons salesteam kunnen wij hier voor zakelijke aanvragen van afwijken.

Speciaal laten inpakken

De verpakking in je eigen huisstijl of persoonlijk kaartje in de box? Wij zorgen dat jouw box past bij iedere gelegenheid. Let the unboxing begin!

Luxe & Gemak

De Caterbox betekent alleen producten van de beste kwaliteit, die jij met een handomdraai omtovert tot een heerlijke lunch, borrel of diner. Vers en knapperig.

Verse producten

Onze producten zijn altijd vers, van de oesters tot de asperges: alles komt rechtstreeks van lokale aanbieders die kwaliteit hoog in het vaandel hebben. Onze versboxen zijn maximaal 3 dagen vanaf de dag van levering houdbaar. Benieuwd naar onze leveranciers? Klik hier voor lokale ondernemersverhalen.

Bestel op tijd

Wij verwerken met aandacht onze producten en kopen vers in. We adviseren je daarom tijdig te bestellen. Onze vers boxen zo verpakt dat ze een aantal dagen houdbaar zijn. Heb je dus even geen zin, dan geniet je lekker een dag later van jouw Caterbox!

Eerder bezorgden wij bij:

Wat mensen zeggen over Caterbox

Wat hebben jullie de levering van de pakketten keurig en superleuk gedaan. Mooie aparte producten. Compliment hoor!!

Sweco Nederland B.V.

Caterbox heeft voor ons 7500 gezonde boxen bezorgd bij al onze medewerkers als dank voor de inzet tijdens COVID. Zulke leuke reacties ontvangen.

Debbie EijgenSteijnSt. Antonius Ziekenhuis

De NFF borrelbox hebben uitgereikt voor de call met de genomineerde voor de gouden kalveren 2020. Samen geproost en genoten.

Nederlands Filmfestival

Allereerst mijn complimenten voor de door jullie opgezette formule en mooie weergave op de site. Zeker in deze periode is een extra stukje culinair thuis genieten van grote waarde.

Proud Express

Aanrader! De dinerbox is superleuk om eens een avond echt uit te pakken. Bijzondere gerechten en de presentatie en verzorging is top. De borrelbox is ook erg fijn, veel variatie, mooie producten. Ook leuk om kado te geven. Omdat alles zo mooi verpakt is voelt het ook echt als een kadootje. Voor werk hebben we de borrelbox eens laten bezorgen aan een grote groep betrokkenen, reageerde iedereen erg positief op!

Esther F.

De luxe van een heerlijk diner maar dan toch thuis! Superfijn! Ook voor werk een borrelpakket voor onze collega`s besteld, was een groot succes. Oh ja, en mocht er dan toch onverhoopt iets niet kloppen, dan lossen ze het snel op. Dat is pas goede service.

Jantine van 't K.

De dinerbox was geweldig, wat hebben wij genoten. Zo lekker gegeten! Niet twijfel gewoon doen.

Peter den R.

Al meerdere keren bij Caterbox.nl besteld, zowel privé als zakelijk. Diner, borrel: alles is mogelijk. Wat me vooral opvalt is de kwaliteit van de producten en de zorg waarmee alles is verpakt. Ook erg leuk om kado te geven!

Maaike W.

Wij hebben vlak na onze bevalling een Caterbox cadeau gekregen om weer eens ouderwets te genieten. ‘Het restaurant in huis’. Echt geweldig genoten.

Willem-Paul L.

Heerlijk uitgebreide box gehad, met zeer verrassende hapjes!

Mike D.

Zo'n leuk concept ?! Echt mega lekker en leuk!

Marloes B.

Mooie box met fijne verse producten!
Echt iets bijzonders voor als je gasten hebt (of alleen voor jezelf 😉

Mandy S.

Een heerlijke avond thuis uit eten met de Caterbox! Echte diner beleving maar dan thuis. Echte aanrader!

Mallory A.

Ontzettend leuk, lekker & vernieuwend!

Lizzy Jane

Al een paar keer super genoten van de Caterbox. Het was lekker en goede service!

Robert K.

Professioneel, verzorgd en bovenal ontzettend lekker. Erg fijn en direct contact over mijn bestelling en de bezorging. Inmiddels meerdere keren besteld, zowel zakelijk als privé.

Robert S.