Caterbox
voor
Particulieren

Voor iedere gelegenheid een Caterbox

Kies jouw moment:

Speciale momenten

Geef cadeau

Van ontbijt, lunch en borrel tot diner en midnight drinks.

Wij bezorgen voor iedere gebeurtenis de lekkerste verse & houdbare boxen op ieder adres in heel Nederland. Beleef met ons je verjaardag, de Formule 1, de Olympische Spelen, Koningsdag, Moederdag, kerst of een ander bijzonder moment in jouw leven. Een heerlijk culinair diner of de lekkerste borrel.

Alle ingrediënten hebben een verhaal en worden lokaal geproduceerd. Onze chef bereidt de meest kleurrijke en smaakvolle duurzame gerechten. Bij Caterbox.nl vindt je in iedere box vegan producten. Laat je verrassen en proef de toekomst.

Just Unbox & Enjoy!

 

Wat mensen zeggen over Caterbox

Wat hebben jullie de levering van de pakketten keurig en superleuk gedaan. Mooie aparte producten. Compliment hoor!!

Sweco Nederland B.V.

De NFF borrelbox hebben uitgereikt voor de call met de genomineerde voor de gouden kalveren 2020. Samen geproost en genoten.

Nederlands Filmfestival

Allereerst mijn complimenten voor de door jullie opgezette formule en mooie weergave op de site. Zeker in deze periode is een extra stukje culinair thuis genieten van grote waarde.

Proud Express

Aanrader! De dinerbox is superleuk om eens een avond echt uit te pakken. Bijzondere gerechten en de presentatie en verzorging is top. De borrelbox is ook erg fijn, veel variatie, mooie producten. Ook leuk om kado te geven. Omdat alles zo mooi verpakt is voelt het ook echt als een kadootje. Voor werk hebben we de borrelbox eens laten bezorgen aan een grote groep betrokkenen, reageerde iedereen erg positief op!

Esther F.

De luxe van een heerlijk diner maar dan toch thuis! Superfijn! Ook voor werk een borrelpakket voor onze collega`s besteld, was een groot succes. Oh ja, en mocht er dan toch onverhoopt iets niet kloppen, dan lossen ze het snel op. Dat is pas goede service.

Jantine van 't K.

De dinerbox was geweldig, wat hebben wij genoten. Zo lekker gegeten! Niet twijfel gewoon doen.

Peter den R.

Al meerdere keren bij Caterbox.nl besteld, zowel privé als zakelijk. Diner, borrel: alles is mogelijk. Wat me vooral opvalt is de kwaliteit van de producten en de zorg waarmee alles is verpakt. Ook erg leuk om kado te geven!

Maaike W.

Wij hebben vlak na onze bevalling een Caterbox cadeau gekregen om weer eens ouderwets te genieten. ‘Het restaurant in huis’. Echt geweldig genoten.

Willem-Paul L.

Heerlijk uitgebreide box gehad, met zeer verrassende hapjes!

Mike D.

Zo'n leuk concept 😍! Echt mega lekker en leuk!

Marloes B.

Mooie box met fijne verse producten!
Echt iets bijzonders voor als je gasten hebt (of alleen voor jezelf 😉

Mandy S.

Een heerlijke avond thuis uit eten met de Caterbox! Echte diner beleving maar dan thuis. Echte aanrader!

Mallory A.

Al een paar keer super genoten van de Caterbox. Het was lekker en goede service!

Robert K.

Professioneel, verzorgd en bovenal ontzettend lekker. Erg fijn en direct contact over mijn bestelling en de bezorging. Inmiddels meerdere keren besteld, zowel zakelijk als privé.

Robert S.

Ontzettend leuk, lekker & vernieuwend!

Lizzy Jane