Skip to main content

Handig om te weten

Veelgestelde vragen

Hopelijk staat jouw vraag ertussen

Wanneer wordt mijn Caterbox geleverd?

Wij hanteren een besteltermijn van 3 dagen voor particulieren bestellingen.

Met het oog op duurzaamheid rijden onze bezorgers van Vers & Fijn niet elke dag, maar op drie vaste dagen per week. Onze vers boxen zijn zo verpakt dat ze een aantal dagen houdbaar zijn. Heb je vandaag toch zin in pizza, dan geniet je lekker een dag later van jouw Caterbox!

Houdbare boxen worden bezorgd via onze vaste partner Post.nl. Op verzoek kunnen onze chauffeurs de boxen thuis bezorgen met persoonlijke boodschap. Dit is maatwerk.

Waar en hoelaat wordt mijn Caterbox geleverd?

In Nederland! Of je nou in het meest noordelijke of meest zuidelijke puntje van het land woont, onze bezorgers rijden met liefde naar je toe. Wil je een Caterbox cadeau doen, of een stel boxen laten leveren op verschillende adressen? Ook dat kan. Let erop dat je het/de juiste verzendadres(sen) noteert.

Bezorgtijden

Verse boxen worden door Vers & Fijn tussen 9.00 & 17.00 uur bezorgd. Vers & Fijn verstuurt op de dag van bezorging een Track & Trace mail. In de mail staat geen verwachte  levertijd, maar wel een link waarmee je de box kunt volgen. Indien een pakket niet kan worden afgeleverd, ontvang je de volgende avond opnieuw een Track & Trace order als deze is doorgepland.

POST.NL bezorgd dagelijks tussen 8.00 & 22.00 uur. Wij hebben geen invloed op de dag en het moment van bezorgen. 

Betaal ik bezorgkosten?

Ja. We rijden zo duurzaam mogelijk en daarom verlaten op 3 momenten per week de boxen het pand van Caterbox.nl. In de winkelmand kun jij kiezen welke leverdag in de kalender jou het beste past. Onze versboxen worden professioneel verpakt en zijn vanaf de leverdag maximaal 3 dagen houdbaar.

Houdbare boxen worden verstuurd via Post.NL:

 • Brievenbusbox €4,50
 • Caterbox standaard €6,75

Verse boxen worden bezorgd met het team van Vers & Fijn tegen het tarief van:

 • Vers Caterbox € 16,50

Deze tarieven zijn excl. btw en gelden voor verzending binnen Nederland.

Gratis ophalen kan ook:

Tussen 16.00 & 18.00 uur bij Caterbox.nl | Overijsselhaven 131 |3433 PH Nieuwegein.

Kan er rekening gehouden worden met allergie- en dieetwensen?

We hebben een aantal boxen speciaal samengesteld met vegan en vegetarische gerechten en producten. Bestel je een dinerbox dan tref je hier de allergenenkaart met alle allergie-informatie van onze gerechten en producten. Bij twijfel kun je ons natuurlijk tijdens kantoortijden even bellen. We helpen je graag!

Is de Caterbox voor 1 of 2 personen?

Dat hangt ervan af. Bestel je een lunch of dinerbox, dan is de inhoud een diner voor 1 persoon. Bestel je de borrelbox dan zijn merendeel van de boxen dermate rijkelijk gevuld dat je er met 2 personen van kunt genieten. Nodig een vriend, familielid of collega uit en toast op een gezellig moment!

Hoe duurzaam is Caterbox.nl?

Bij Caterbox hebben we duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Zo hebben we een no-waste policy en selecteren we onze leveranciers zorgvuldig. We werken met de leukste lokale ondernemers met bijzondere verhalen en duurzame werkwijzen. Daarnaast bieden wij vegan producten en motiveren wij opdrachtgevers deze keuze te maken.

Onze versproducten kunnen helaas alleen in plastic verpakt worden. We beschikken over een eigen verpakkingsmachine en benutten daarvoor biologisch afbreekbaar plastic. De bakjes die wij gebruiken voor de gerechten zijn van duurzaam en afbreekbaar bamboe of hout.

Tip:
Alle materialen van de box, de bakjes en de glazen potjes zijn herbruikbaar en dus te recyclen. Knutsel iets leuks met je kids of bewaar de knutselmaterialen erin.

Kan ik een Caterbox cadeau doen?

Jazeker, super leuk om cadeau te geven. We kunnen een handgeschreven kaartje met jouw persoonlijke boodschap toevoegen. Noteer duidelijk het verzendadres en wij zorgen dat deze bijzondere Caterbox wordt verstuurd.

Wat kost een Caterbox in onze huisstijl?

Creëer jouw marketingmoment en design jouw Caterbox op maat. Kies de Caterbox die past bij jouw gelegenheid en personaliseer hem met een sleeve op maat en persoonlijk bericht of extra cadeau. Dit zijn de tarieven die wij hanteren.

Tarieven

 • Maatwerk sleeve – designed by Caterbox €85,00
 • Toevoegen item of cadeau € 60,00
 • Printen van brief (enkelzijdig) € 0,50 per stuk
 • Persoonlijke tekst op A5 – designed by Caterbox € 1,- per stuk

Maatwerk sleeves drukkosten per stuk

 • 50 stuks € 175,00

 • 100 stuks € 248,00

 • 500 stuks € 857,00

 • 500 > op aanvraag

Assortiment wijzigingen

Caterbox.nl houdt zich voorbehouden te allen tijden een product of prijs te wijzigen. In deze tijd kan het zijn dat producten niet voorradig of leverbaar zijn. Ook de kosten voor materialen als karton stijgen momenteel aanzienlijk. Wij zijn genoodzaakt daarom wekelijks kritisch te kijken naar wat haalbaar is. Uiteraard zal het vervangende product zoveel mogelijk overeenkomen met de eerder gecommuniceerde omschrijving van het product of gerecht. Ons salesteam zal eventuele wijzigingen doorvoeren en aan de klant communiceren.

Wijzigen en definitieve bestelling - zakelijk

Zakelijke opdrachten worden door ons op drie productiedagen verwerkt. Enkele producten worden op afroep besteld bij onze leveranciers. Dus als wij de box op de gewenste bezorgdatum dienen te leveren dan adviseren wij je de volgende aanleverspecificaties te volgen. Onderstaande zaken dienen uiterlijk 7 werkdagen voorafgaand aan de bezorgdatum te worden aangeleverd:

 • Definitieve aantallen
 • Gadgets en cadeaus: locatie aan de Overijsselhaven 131 in Nieuwegein t.a.v. Sales Caterbox.nl.
 • De adressen in het door ons aangeleverde Excel bestand. Conform bezorgservice templates van POST.nl en Vers & Fijn. 

Houd er rekening dat wij geen invloed hebben op drukke periodes bij POST.NL.

Annuleringsvoorwaarden zakelijk

Na ondertekening van de offerte of een akkoord per mail kan de opdrachtgever de order tot 6 werkdagen van te voren schriftelijk annuleren of aantallen wijzigen.

Contactgegevens

Het team van Caterbox.nl is bereikbaar op werkdagen tussen 9.30 & 17.00 via onderstaande gegevens.

Overijsselhaven 131

3433 PH Nieuwegein

t. 030 30 35 464

e. [email protected]

e. [email protected]

 

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact op met [email protected] of bel ons tijdens kantoordagen via 030 – 303 54 64. We helpen je graag en zijn benieuwd naar hoe wij onze dienstverlening kunnen verbeteren. Jij weet vast iets wat wij nog niet weten…dus bel!