FAQ

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Wanneer wordt mijn Caterbox geleverd?

Met het oog op duurzaamheid rijden onze bezorgers niet elke dag, maar op drie vasten dagen per week. Het is dus belangrijk dat je je box 48 uur van te voren besteld. Bestel je bijvoorbeeld op maandag voor 12:00, dan wordt je box woensdag geleverd. Natuurlijk zijn de boxen zo samengesteld dat ze een aantal dagen houdbaar zijn en je dus op elke dag van de week jouw Caterbox moment kunt plannen.

Waar wordt mijn Caterbox geleverd?

Waar je maar wilt! Of je nou in het meest noordelijke of meest zuidelijke puntje van het land woont, onze bezorgers rijden met liefde naar je toe. Wil je een Caterbox cadeau doen, of een stel boxen laten leveren op verschillende adressen? Ook dat kan. Let erop dat je het/de juiste verzendadres(sen) noteert.

Kan er rekening gehouden worden met allergie- en dieetwensen?

Op onze allergenenkaart vind je alle allergie-informatie van onze gerechten en producten. Ook kun je hier eventuele alternatieven bekijken. Bij twijfel kun je ons natuurlijk altijd even bellen!

Check hier de allergenenkaart.

Betaal ik bezorgkosten?

Ja, je betaalt per box bezorgkosten.

Wanneer je box persoonlijk door Vers&Fijn of het Caterbox team wordt geleverd betaal je de volgende tarieven;

Box van € 0,- tot € 50,- = € 13,55

Box van € 50,- tot € 100,- = € 10,00

Box van € 100,- tot € 150,- = € 7,50

Box vanaf € 150,- = € 5,00

Wanneer je box wordt geleverd door PostNL betaal je €7,25 voor een Houdbare box, of  €4,10 voor een Brievenbusbox. (Let op; deze optie is alleen mogelijk als de boxen tijdig worden besteld.)

Hoe duurzaam is Caterbox.nl?

Bij Caterbox hebben we duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Zo hebben we een no-waste policy, werken we waar mogelijk plasticvrij en selecteren we onze leveranciers zorgvuldig. We werken met de leukste lokale ondernemers met bijzondere verhalen en duurzame werkwijzen. In iedere box vind je daarnaast vegan producten.

Kan ik een Caterbox cadeau doen?

Jazeker, super leuk om cadeau te geven. We kunnen een handgeschreven kaartje met jouw persoonlijke boodschap toevoegen. Noteer duidelijk het verzendadres en onze bezorger zal jouw Caterbox persoonlijk afgeven.

Is de Caterbox voor 1 of 2 personen?

Dat hangt ervan af. Bestel je een dinerbox, dan is de inhoud een twee- of driegangendiner voor 1 persoon. De borrelboxen bevatten altijd voldoende voor twee personen. We maken bewust geen 1persoons borrelbox, omdat we geloven dat borrelen het leukst is met z’n tweeën (of meer!). Bestel je de borrelbox zakelijk voor je team, klanten of relaties, dan gaan we ervan uit dat diegene er thuis van geniet en dat er altijd wel iemand in het huishouden wil meegenieten. Daarom zit er altijd voldoende in de borrelbox om twee mensen blij te maken.